Skip to main content
vier je successen

Vier je successen: Bedankt 2023! 

Vier jij je successen van 2023? Het jaar zit er bijna op. We zetten er een punt (of een uitroepteken) achter en we gaan meteen door met het nieuwe jaar. Maar niet voordat we even terugkijken om te zien wat we hebben geleerd van of bereikt in 2023. Dit is hét moment om trots te zijn op wat je hebt bereikt, bedacht of gedaan. Doen we zelf ook. Dat is een enorme motivatie voor een heel nieuw jaar vol successen en efficiëntie. Je successen mag je vieren! 

Wij kijken met trots terug op 2023. Het was een uitdagend jaar waarin we veel nieuwe klanten hebben mogen aansluiten. Stuk voor stuk bedrijven die daarvoor nieuwe stappen moesten zetten. Je bedrijf digitaliseren of die digitalisering naar een hoger level tillen brengt een nieuwe werkwijze met zich mee, die het hele team zich eigen moet maken. Maar áls het vervolgens loopt, ben je vooral blij. Efficiënter (samen)werken, alle documenten binnen handbereik en altijd overzicht; dat is gewoon heel prettig. Het levert je vooral heel veel op. Dat is eigenlijk iedere dag feest.

Trots op nieuwe stappen

Wij zijn trots op onze nieuwe klanten. Op de stappen die ze hebben gezet en de werkwijze die ze hebben omarmd. Maar we zijn ook trots op alle bedrijven die een demo hebben aangevraagd. Omdat ze serieus aan de slag willen met hun document management. Omdat ze efficiënter willen werken voor zichzelf en voor hun klanten. Los van de vraag of ze al dan niet met ons in zee zijn gegaan; is dat al een hele belangrijke stap voor iedere onderneming. Vier je successen!

De documentatie in je hoofd

Wat heb jij geleerd van 2023? Welke inzichten heeft het jaar je gegeven? Welke nieuwe stappen heb je alvast in gang gezet? Waar ben je trots op? We zijn allemaal geneigd om maar vooruit te blijven kijken naar wat we eigenlijk zouden willen. Maar kijk gewoon eens terug en zie wat je hebt (gedaan). Breng orde aan in de documentatie in je hoofd, stop met zoeken en start met het vinden van je eigen successen. Er zijn er genoeg.

Vooruitkijken en plannen maken


En dan komt onvermijdelijk de vraag: wat ga je doen in 2024? Zien we je dan voor een demo? Duik je samen met ons de cloud in? Wij zijn blij met 2023, maar kijken vooral uit naar 2024. Afgelopen jaar hadden we een hoge uptime van wel 99%. Daarmee bewijzen we opnieuw de stabiliteit van ons platform. Dat gaan we komend jaar minimaal evenaren. En dit jaar hebben we hard gewerkt aan een volledig nieuwe versie van CloudCompagnon. Daarover hoor je begin 2024 meer. Wij hebben er zin in! 

 

 

Geïnteresseerd in CloudCompagnon?

Meer weten over het documentbeheer dat voor jou werkt? Wij geven je graag persoonlijk advies.

 

DOWNLOAD BROCHURE