Actief contractbeheer

Nooit meer te laat met opzeggen of verlengen van contracten, vergunningen en verzekeringen. Agenderingen en notificaties zorgen er voor dat je niet meer achter de feiten aan loopt.

Start een digitaal dossier

Met maar 1 verplicht veld maak je snel een nieuw digitaal dossier aan. Met de de andere 7 velden kun je het dossier onder andere aan een relatie koppelen.

Maatwerk velden zijn binnen een dag voor je ingericht.

Stap 1 - Dossier aanmaken

Koppel documenten en bestanden

Koppel eenvoudig aanwezige documenten en bestanden in het dossier.

We nemen alleen een verwijzing naar het document of bestand op. Je kunt daardoor een bestand of document in meerdere dossiers koppelen en houd je één centraal document of bestand als de waarheid.

Versiebeheer op dit bestand zorgt dat je altijd de laatste versie ziet in elk dossier.

Stap 2 - Documenten en bestanden

Koppel taken en notificaties

Werkzaamheden voor het dossier beheer je gemakkelijk door taken aan te maken op het dossier, die je vervolgens aan jezelf of een collega toewijst.

De taken kun je met een notificatiedatum agenderen. CloudCompagnon stuurt je een notificatie e-mail zodra de taak actief wordt. Hierin zit gelijk een link naar het dossier.

Stap 3 - Taken en notificaties

Houd de status en voortgang bij

Met het veld "dossierstatus" beheer je eenvoudig in welke fase een dossier zit. Standaard zijn "lopend" of "gesloten" aanwezig. Aanvullende keuzes, zoals project- of procesfases, hebben we razendsnel voor je ingericht.

Inhoudelijke informatie over het dossier kun je eenvoudig beheren en bijhouden in de notities. Automatisch wordt de gebruikersnaam en de datum vastgelegd. Je ziet in één oog opslag de historie het dossier en wie er aan gewerkt heeft.

Dossierbeheer - stap 4

Dossierbeheer

Koppel documenten en bestanden in een dossier. Hang het dossier aan een relatie. Maak notities en houdt de voortgang en status bij. 

Documenten in meerdere dossiers

Bestanden sla je het liefst maar één keer op. Ook als ze in meerdere dossiers voorkomen. Met CloudCompagnon kun je één centraal document aan meerdere dossiers koppelen. Zo hoef je wijzigingen maar op één plek bij te houden en smoor je foutgevoeligheid in de kiem.

Notities met timestamp

Maak notities aan op het dossier zodat iedereen weet wat de laatste ontwikkelingen en afspraken zijn. Notities worden automatisch voorzien van een timestamp en de gebruikersnaam.

Koppelen van Taken & Notificaties

Maak een opvolg taak aan voor een jezelf of een collega om een actie op het dossier af te handelen. Via e-mail notificatie zorg je er voor dat je de taak bij het dossier niet vergeet.

Delen via Link of QR-code

Deel eenvoudig het dossier en alle items die er in gekoppeld zijn via een link of QR-code.

Dossierbeheer

Focus op waar jij goed in bent

CloudCompagnon, documentbeheer dat voor je werkt.

Branches

  • Eventmanagement
  • Financiële diensverlening
  • Coaching & Mediation
  • Industrie
  • Horeca & Facility

Meer weten?

Over ons

Documentbeheer dat voor je werkt. Wij geloven in een applicatie op maat voor een betaalbaar bedrag. Toegankelijk en voor alle documenten die je nodig hebt. CloudCompagnon is het document management systeem dat vanuit deze overtuiging is geboren.

Documentbeheer dat voor je werkt.