Skip to main content

Betaalbaar documentbeheer
voor MKB en Non-profit.

Jouw organisatie is 5 tot 50 medewerkers groot. Je zoekt een oplossing om snel je documenten en bestanden terug te vinden. Ook informatie over je klanten en leveranciers wil je beter bijhouden. Je bent je rot geschrokken van investering in een CRM of documentbeheer oplossing. Een situatie die we nog te vaak tegenkomen.

De CloudCompagnon gedachte

"Ben je weleens wat kwijt in jou organisatie? Een e-mail, gespreksnotitie of document?" Het lijkt een retorische vraag, want iedereen is zo nu en dan iets kwijt - zeker als je bedrijf of non-profit organisatie groeit boven de 5 medewerkers.

Wij gaan voor razendsnel vinden van bedrijfsinformatie - zoals documenten, relatiegegevens, e-mails en aantekeningen - die altijd en overal beschikbaar is zolang je internet hebt. Betaalbaar, gebruikersvriendelijk en snel op maat in gericht.

Het is de achterliggende gedachte van CloudCompagnon:
"Documentbeheer dat voor je werkt".

Een achtergrond in consultancy

CloudCompagnon is geboren vanuit het consultancybedrijf Solid Flows. Daar werd vanuit de praktijk duidelijk dat organisaties tot 50 medewerkers behoefte hebben aan een betaalbare, goede en werkbare oplossing voor CRM en documentbeheer.

Voor kleinere ondernemers of non-profit organisaties zijn er geen andere volwaardige oplossingen die kostentechnisch bij hun bedrijf passen.

Daarnaast vinden wij dat het lange implementatie traject met dure consultants ook helemaal niet nodig is. Dat kan anders, sneller, binnen één dag. Daar streven we naar met CloudCompagnon.

De gebruikers als uitgangspunt

Op elke verjaardag hoor je wel een verhaal dat een nieuw systeem niet werkt of te moeilijk is om te gebruiken. Laten we eerlijk zijn; de meeste CRM systemen en document management systemen zijn hierin geen uitzondering. Ze missen het gebruiksgemak van bijvoorbeeld een Iphone en een app. Intuitief en simpel.

Bij CloudCompagnon moest dat anders! De oplossing voor CRM en document management hebben we daarom ontworpen vanuit de grbruikers. Onze gebruikers geven ons actief feedback.

De oplossing mag dan uit de hoek van de professionals komen, maar je hoeft er niet een te zijn om het te snappen en gebruiken. Ook dat is documentbeheer dat voor je werkt.

En wij zitten hier achter...

Solid Flows en Acanthis Document Solutions, aangenaam. Wij zijn de twee drijvende krachten achter CloudCompagnon en willen met ons document management systeem (dms) een toegankelijk alternatief bieden voor de zakelijke Dropbox, OneDrive en SharePoint. Met een achtergrond als ECM-consultant zijn wij ijzersterk in de functionele inrichting van het dms, specifiek afgestemd op jouw bedrijfsprocessen. Dit is waar CloudCompagnon voor staat:

  • In 1 DAG op maat ingericht
  • Een vast betaalbaar maandbedrag
  • Alle informatie toegankelijk via één applicatie
  • Waardevolle documenten altijd veilig
  • Door iedereen te gebruiken in elke browser
  • Laagdrempelige doorvoering van aanpassingen
  • Documenten binnen seconden te vinden, gebruiken en delen
  • Ontworpen vanuit de gebruiker